De Beste Reistijd Voor Zuid-afrika: Verschillen In Het Land

Published Nov 26, 21
4 min read

De Ultieme Route Voor Zuid-afrika? 10 Tips

Het prachtige Zuid-Afrika is door zijn vele facetten het gehele jaar door te bezoeken en is als reisbestemming geschikt voor iedereen. Bovendien biedt Zuid-Afrika als safari bestemming in de Kruger Park een zeer goede prijs – kwaliteit verhouding - garden route Zuid-Afrika. Het verkennen van dit zonnige land en prachtige park kan makkelijk zelf per auto.

etc. Wij helpen u graag om een echt unieke op maat gemaakte reis speciaal afgestemd op uw unieke reiswensen te regelen. Jaren ervaring, Meer dan 15 jaar ervaring in Auto & Fly Drive Zuid-Afrika Reizen. Als geboren en getogen Zuid Afrikanen verzorgen wij veilig, vertrouwde en maatwerkreizen inclusief de Kruger Park voor honderden reizigers per jaar! Ontwijk de massatoerisme, Ontwijk waar mogelijk de massatoerisme en ontdekt u unieke plekjes die soms zelfs ook bij de plaatselijke bevolking minder of zelfs onbekend zijn! Ontdek slaperige dorpjes, plaatsen waar tijd heeft stil gestaan, schitterende landschappen over prachtige routes, afgelegen en uitgestrekte vlakten met uitzichten waar je stil van word.

Wanneer Zuid-afrika Bezoeken? Satravellers Reisbureau

Korte reis Zuid-Afrika - Johannesburg & KrugerparkSafari Krugerpark Zuid-Afrika 4 dagen - Zuid-Afrika Reizen


Iedere Zuid-Afrika Rondreis gebruiken wij graag samen met u als startpunt voor uw eigen unieke op maat gemaakte reis inclusief de Kruger Park. Verscholen kosten? Wij voorkomen altijd waar mogelijk dat u voor verscholen kosten tijdens uw reis komt te staan. Waar mogelijk zijn toegangsgelden in de Kruger Park, wildritten/safari’s etc - Bloemfontijn.

14 daagse exclusieve reis met bezoek aan Krugerpark & Wijnlanden (inclusief  3 daagse Rovos Rail treinreis) - Zuid-Afrika SpecialistHet mooiste reisaanbod voor het Krugerpark + tips!


Gratis offertes incl. overzicht lokaal te verwachten kosten, Lekkerbly bied u overzichtelijke en uitgebreide offertes incl. een overzicht van lokaal te verwachten kosten zoals benzine, uit eten, snelweg tolgeld en toegangsgelden etc! Uitgebreide reiservaring en kennis van onze team, Wij reizen geregeld naar verschillende delen van Zuidelijk Afrika om zo zelf op de hoogte te blijven van veranderingen, nieuwe accommodaties, dag toeren, activiteiten, bezienswaardigheden etc.

Krugerpark Blog En Reistips Voor Reizigers

Veilig en vertrouwd boeken met 24/7 lokale back-up service.

Zuid-Afrika, de regenboognatie   Impala ToursKorte reis Zuid-Afrika - Johannesburg & Krugerpark


Beste reistijd Zuid-Afrika Zuid-Afrika ligt op het zuidelijk halfrond en daarom zijn de seizoenen tegenovergesteld aan die van ons. Wanneer wij aan het strand liggen, dan is hier winter en wanneer wij de schaatsen uit het vet halen dan is het hier zomer. Dus als winterzonbestemming is Zuid-Afrika ook een prima keuze! Het Krugerpark heeft in de winter gemiddelde maximumtemperaturen van rond de 26-27 graden.

Beste Reistijd Zuid-afrika En Weer Zuid-afrika

14 daagse exclusieve reis met bezoek aan Krugerpark & Wijnlanden (inclusief  3 daagse Rovos Rail treinreis) - Zuid-Afrika SpecialistHet mooiste reisaanbod voor het Krugerpark + tips!


Het zomerseizoen in Zuid-Afrika loopt van december tot en met februari. In het noordwesten is het dan heet en kunnen de temperaturen overdag oplopen tot wel 38 graden. De beste reistijd voor Zuid-Afrika is eigenlijk het gehele jaar, met een voorkeur voor onze winterperiode. Klimaat Zuid-Afrika Het noorden en grote stukken van het centrale deel van Zuid-Afrika hebben te maken met relatief warme klimaatzones.

In het westen heerst een koud woestijnklimaat en in het zuiden een koud steppeklimaat. In het oosten en langs de kust vind je voornamelijk land- en zeeklimaten. Het klimaat van Zuid-Afrika is overwegend subtropisch, hoewel in grote delen van het binnenland de temperatuur in de wintermaanden te laag ligt om het subtropisch te mogen noemen.

Beste Reistijd In Zuid-afrika

Van Nederland naar Zuid-Afrika Vanuit Nederland vlieg je in circa 11 tot 13 uur naar Zuid-Afrika. Het land heeft verschillende internationale luchthavens, waaronder Johannesburg en Kaapstad. Openbaar vervoer Zuid-Afrika Tussen de grotere steden in Zuid-Afrika is het busvervoer goed geregeld. Met de bus bereik je de meeste plaatsen in het land.Zuid-Afrika heeft een uitgebreid spoorwegnetwerk. Je kunt met de trein de grotere steden van het land bereiken. De Blue Train is een prachtige treinreis tussen Kaapstad en Pretoria, die je schitterende uitzichten biedt! Je kunt Zuid-Afrika ook per stoomtrein ontdekken. Dit nostalgische vervoermiddel brengt je onder andere naar Kimberly, Victoria Falls en Namibië.

Op Safari In Zuid Afrika

Taal Zuid-Afrika kent 11 officiële talen: het Zoeloe, Xhosa, Afrikaans, Noord-Sotho, Tswana, Engels, Zuid-Sotho, Tsonga, Swazi, Venda en Zuid-Ndebele. Niet-officiële talen zijn het Duits, Portugees, Frans, Fanagalo, Lobedo, Noord-Ndebele en Phuthi. Talen die niet officieel zijn maar wel bevorderd worden zijn Khoi, San, Nama en de Zuid-Afrikaanse Gebarentaal. Tijdsverschil Zuid-Afrika In de winter is het in Zuid-Afrika 1 uur later.

Geld Geldzaken zijn als volgt geregeld in Zuid-Afrika: De nationale munteenheid is de Zuid-Afrikaanse rand. Grotere creditcards en traveller cheques worden over het algemeen geaccepteerd - Stellenbosch. Traveller cheques kun je inwisselen bij de banken. Banken zijn van maandag tot en met vrijdag over het algemeen geopend van 09:00 uur tot 15:30 uur.

Rondreis Zuid-afrika

10 x redenen waarom je (beter) in de 'winter' op vakantie naar Zuid-Afrika  kunt gaanKrugerpark Alle tips, reviews en reizen vind je op Afrika.nl


Deze zijn over het algemeen van maandag tot vrijdag geopend van 8:00 uur tot 16:30 uur. Op zaterdag zijn de openingstijden over het algemeen van 8:00 uur tot 12:00 uur. In vrijwel elke plaats vind je geldautomaten. Het prijsniveau van Zuid-Afrika ligt lager dan die in Nederland. Fooien zijn niet verplicht, maar fooien van circa 10% zijn gebruikelijk.

Navigation

Home

Latest Posts

Kindvriendelijke Camping Nederland

Published May 13, 22
6 min read

Stedentrip Met Kind Europa

Published Jan 03, 22
5 min read